Sustainable Festival

Meat Free Monday Denmark er med, når det handler om bæredygtige initiativer. Derfor er vi også med når når Sustainable Fesitval i Albertslund går i gang d. 3. – 4. september.

På festivalen kan du deltage i workshops, høre spændende foredrag samt besøge informationsboder med fremtidens svar på bæredygtige virksomheder, NGO organisationers tilstedeværelse samt et ”streetfood corner” med interessante menuer. Derudover vil der være underholdning i topklasse fra blandt andre Mads Langer.

Vi tror på, at inddragelse, underholdning og oplysning er den bedste måde at sprede samtalerne om et mere bæredygtigt samfund. Det handler ikke om at pådutte nogen noget, men derimod at de besøgende har tid og ro til at blive inspirerede gennem de forskellige aktiviteter.

Festivalen afholdes i og omkring Musikteateret i Albertslund… Læs mere og køb din billet her: https://www.billetlugen.dk/da/event/sustainable-festival/billetter