MEAT FREE MONDAY KIDS

Lancering af Meat Free Monday Kids 

skole 6

Fremtiden er vores børn og unge. Deres værdier og i høj grad spisevaner vil være afgørende for at løse de klimaudfordringer verden står overfor i dag.

Hvad går det her ud på?

Vi underviser eleverne i fakta om kød og klima. Vores hæfte, som eleverne får udleveret, indeholder nyttige information illustreret med tekst og billeder. Eleverne deltager aktivt, ved at svare på quiz, løse sjove opgaver, opfinde opskrifter og tegne deres version af en grøn middagsret og andre fælles aktiviteter. Efter undervisningen er der madworkshop, hvor eleverne deltager i madlavning, godt hjulpet af vores frivillige. Opskrifterne er udarbejdet af Meat Free Monday. Eleverne bliver introduceret til det grønne køkken og finder ud af, at mad uden kød er bestem ikke kedeligt. Det kan være sundt, lækkert og nærende.

Udlevering af diplom: “Et diplom kræver, at køkkenet gøres rent efter madlavningen og det klarer eleverne uden problem. “Pædagogerne kan dog blive noget overraskede over den energi som børnene udviser.. meeen, med et diplom i vente, er det jo forståeligt nok”.

Efter madlavning er der fællesspisning.

Skal din skole være den næste der få besøg af Meat Free Monday?

Kontakt os for at høre hvad vi kan tilbyde.

“Vores første besøg var til SFO og Kirkevejens Fritidshjem i Dragør, København. Vi havde fornøjelsen at introducere vores koncept til alle tredje klasses elever i Dragør.

                                                                                    pernille

Erstatter ’have’ med at ’give’.

Pernille

Vanen med en anden vej.

En bedre vej.