D. 1. oktober 2018

Vegetarian-Day-1

World Vegetarian Day er en årlig begivenhed rundt om i verden den 1. oktober. Det er en festdag, som blev opfundet af det nordamerikanske vegetariske samfund i 1977 og godkendt af International Vegetarian Union i 1978, “At fremme glæden, medfølelsen og livs forbedrende muligheder af sund og grøn mad. ”  Det bringer bevidsthed til de etiske , miljømæssige , sundhedsmæssige og humanitære fordele ved en grøn livsstil.

For at fejre og markere dagen, kan du møde Meat Free Monday DK på Nytorv i københavn mellem kl. 15:00 – kl. 18:00. Kom og høre de mange fordele ved at ændre dine kostvaner og hvor nemt det er, at starte med en enkelt kødfri dag om ugen, som gør en verden til forskel. Du kan deltage i vores konkurrence og vinde en spændende gave. Gaven kommer vi nærmere ind på senere på måneden, så hold dig opdateret ved at følge os på FB eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her på siden. <3