Breaking The Plate Model

Anja video

Se video >> https://www.facebook.com/nordicpressforyouth/videos/1800457313534130/

Anja madiværksætter

Hvem står bag videoen?

Anja er 26 år, bor på Nørrebro og er madiværksætter. Hun er ejer af madbloggen veganja.dk og viser derigennem, hvordan vi kan ændre vores perspektiver og udforsker nye plantebaserede ingredienser. Anja udfordrer vores traditionelle tanker ved at stille spørgsmål som: ”Har du nogensinde tænkt, at kikærtevand, som traditionelt set er et affaldsprodukt, kunne være et fødevareprodukt?”

Hvad er tanken bag videoen?

”Vi ønskede med filmen at sætte fokus på kødproduktion og dyrevelfærd i Norden. Danmark er det land i Norden med det største kødforbrug pr. indbygger og i en verden med klimaforandringer, er det vigtigt at sætte fokus på vores spisevaner som er en stor medspiller i udledningen af drivhusgasser. Danmark er langt foran på grønenergi, men på madfronten sakker vi bagud når vi sammenligner os selv med fx. Tyskland og USA.”

Veganja er Instagram: Instagramprofil @veganja_food