i286823014262540346._szw1280h1280_

MeatFree Mondays Denmark deltager med en stand, hvor vi deler lækre smagsprøver, foldere og madopskrifter ud.
Talere//fakkeltænding/fotoaktion//håb/grøn omstilling//varm kakao//live musik // mm.

Kom med til lystænding og fotoaktion!

Den danske regering har netop meldt ud at vi skal skære i vores klimaindsats og være mindre ambitiøse. Det er vi helt uenige i! Vi vil en ambitiøs, global klimaindsats og det vil vi markere den 26. september. Denne dag er alle verdens regeringer samlet til FN-topmøde i New York for at vedtage 17 nye verdensmål for bæredygtig udvikling. I den anledning samles klimabevægelser over hele verden – også os i København. 

Vi ved, at udfordringerne om Jordens klima er en vigtig del af målene for verdens fremtid. Vi ved, at gletsjerne smelter. Vi ved at hele regioner rammes af tørke og at ekstreme vejrsituationer bliver hyppigere. Vi ved at tusindvis af mennesker allerede nu fordrives på grund af klimaets forandring. Regeringen vil slække på ambitionerne, men vi tror på, at vi kan gøre en forskel til det bedre. Udfordringerne er fælles og løses allerbedst sammen.

En lang række danske organisationer og netværk er derfor gået sammen. Ikke blot for at fokusere på verdens lederes handlinger – eller mangel på samme – men for at mødes om vores tro på løsninger for fremtiden. Vi kan gøre en forskel hver og én – og endnu mere i fællesskab!

Så kom forbi, vi tænder i fællesskab lys for verdens klima, laver en fotoaktion og viser at vi ikke bare vil lade stå til; vær en del af den globale dag, hvor vi samles for vores fælles fremtid. Der er håb og mulighed for handling!

Program:

Aftenens event vil lægge ud med et par konkrete eksempler på løsninger, efterfulgt af tre taleres visioner for hvordan vi kan indfri de fælles mål. Kl. 19 vil vi i fællesskab tænde lys og lave fotoaktion og slutte af med god musik. Der vil være varm kakao, mulighed for køb af mad og stande fra forskellige organisationer og netværk. Det endelige program og mere information følger!

På vegne af;
Afrika-Kontakt, Klimabevægelsen i Danmark, Greenpeace, Mellemfolkeligt Samvirke, NOAH, Omstilling Nu, PUGAD, Plan2B, Red Jorden Simpelt, Skifergas NejTak, Vedvarende Energi, Verdens Skove m.fl.