MFM arena

BRÆNDER DU FOR BÆREDYGTIGE LØSNINGER
OG FOR AT GØRE EN FORSKEL FOR MILJØET?

Meat Free Monday Denmark er en non-profit-bevægelse, som har eksisteret i Danmark siden 2012. Vi er del af det globale intiativ, der i dag er repræsenteret i 40 lande, på alle kontinenter, som har til formål, at øge bevidstheden om de miljømæssige konsekvenser ved vores høje forbrug af kød, samt inspirere og opmuntre den danske befolkning til et reduceret kødforbrug, til gavn for personlig sundhed, dyrevelfærd samt miljømæssig bæredygtighed.

Vores vision er at udbrede kendskabet til Meat Free Monday Denmark, samt formidle viden om hvor nemt, sundt og billigt det kan være at holde en kødfri dag om ugen. Vores mission er at inspirere til mere bæredygtige hverdagsretter samt alternativer til kødbaserede måltider, alt sammen i en positiv ånd med fokus på fællesskab og holdbare løsninger.

VI SØGER FRIVILLIGE!

Vi søger handlekraftige frivillige, der har lyst til at tage del i, at videreformidle Meat Free Monday’s budskab og sætte en ugentlig kødfri dag på dagsordenen i det danske samfund, i en positiv og inspirerende jargon.

Vi søger frivillige kollegaer der har mod på en eller flere af følgende opgaver:
• Kommunikationsarbejde: herunder sociale medier, hjemmeside opdatering og PR
• Udarbejde ansøgninger til sponsorater, fonde og puljer
• Koordinere events og samarbejder på tværs af forskellige organisationer
• Repræsentere bevægelsen på messer, torvedage o.l.
• Informationssøgning om sundhed, miljø og etik

Vi kan tilbyde et meningsfyldt og spændende job i tæt samarbejde med andre engagere- de ildsjæle, hvor du kan være med til at forme kommunikationsstrategien for Meat Free Monday Denmark, samt sætte dit aftryk på organisationen og gennem face-to-face kampag- ner, være med til at sætte dit aftryk på de danske forbrugere. Der er tilmed stor mulighed for, at udvikle dit potentiale, lære nye færdigheder samt tilegne dig nyttige praktiske erfaringer, der kan berige dit CV. Her får du samtidig chancen for, at præge egne arbejdsopgaver, så du kan arbejde med lige præcis det, du brænder for.

Da arbejdet er ulønnet er det helt op til dig, hvor mange timer du ønsker at bidrage med, i forhold til, hvad der passer ind i din dagligdag. Der vil både være mulighed for at arbejde hjemmefra og at mødes efter aftale, hvor vi arbejder i mindre sparringsgrupper.

Lyder det som noget for dig? Så send os et par ord om dig selv, hvorfor du ønsker at arbejde for Meat Free Monday samt dit CV. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at sende os en mail på: denmark@meatfreemonday.dk.

”SAMMEN GØR VI EN FORSKEL”
Vi glæder os til, at høre fra dig!

// Meat Free Monday Denmark
meatfreemonday.dk

Tips til folderuddeling:

Gode steder at uddele foldere er fx uden for indgangen til gymnasier, universiteter og andre uddannelsesinstitutioner, uden for indgangen til shoppingcentre, tæt på togstationer, metrostationer og andre banegårde, hvor der ankommer en masse mennesker. Det er også en rigtig god idé at uddele foldere, når der er nogle events og begivenheder, hvor mange folk samles – fx festivaler, byfester, folkemøde, studiemesser på uddannelsesinstitutioner etc. 

Video med guide til, hvordan man bedst uddeler foldere:

Tekst kilde: Dyrenes Alliance

Guide to leafleting

leaflet